Om MineAlternativer.dk

Gennemsigtighed & troværdighed skaber tryghed

Hvad er målet med MineAlternativer.dk

Målet med MineAlternativer.dk er at skabe en moderne online ramme til alternativ behandling, som har gennemsigtighed, troværdighed og tryghed i højsædet.

Vi vil hjælpe alternative behandler og mulige klienter med at mødes online. Det gør vi via vores skræddersyede moderne system og brugerflade, som sikrer at du kan finde frem til det du skal brug - via meget få klik.

Udover at gøre det nemmere at finde alternativ behandling til sine behov og udfordringer, ønsker vi at udgive og dele artikler viden indenfor alternativ behandling. Artikler med høj troværdighed, som er solidt underbygget af troværdige kilder. På den måde vil vi skabe mere gennemsigtighed når det kommer til den generelle viden indenfor alternativ behandling, så du som besøgende kan tage et oplyst valg til netop den behandling du har behov for. Vi håber at kunne være med til at hjælpe andre på samme måde, som vi selv har fået hjælp.

Historien bag

Hele teamet bag MineAlternativer har alle brugt en eller flere alternativ behandlinger, igennem årene, som vi alle har været rigtig glade for, og til stor gavn i vores verdner.

For et par år siden havde vi flere snakke med forskellige alternative behandlere omkring at lave et online Univers, heriblandt Sanne Baungaard. Hun fortalte om hvilke behov og mangler hun havde som alternativ behandler, når det kommer til markedsføring og ikke mindst online synlighed. Ideen nåede så vidt at en kunde bestilte en lignende platform, hos Lasse & Simon, men opgaven blev henlagt efter ønske fra kunden efter kort tid.

Efter et par år i skuffen, fandt vi projektet frem og begyndt at analysere på hvordan online markedet for alternativ behandling så ud. Og med de tal i rygsækken besluttede vi os for at genoplive projektet og give det en gevaldig renovering. Det resulterede i at vi d. 2. december 2022 kunne lancere MineAlternativer.dk. Vi håber du synes om det ❤️

Hvem er bag MineAlternativer.dk

Image

Simon Randløv

Design og Webudvikling
Image

Lasse Baungaard

Kommunikation & SEO
Image

Sanne Baungaard

Sparringspartner